Dé vacaturesite voor de Bouw

Home

Op deze vacaturesite kunt u als werkgever op een eenvoudige en snelle manier op zoek gaan naar medewerkers in de bouw bij u in de regio. Of u nu op zoek bent naar een; Bouwkundige brandpreventie mederwerker, Betonboorder, Betonreparateur, Betonstaalverwerker, Dakdekker, Kitter, Loodgieter, Machinist, Metselaar, Stukadoor,Stratenmaker, Steigerbouwer, Sloper, Tegelzetter, Voeger etc, dit is de website waar de bouw in Nederland bij elkaar komt.

Bent u op zoek naar werknemers in de Timmerbranche, klik dan hier
Bent u op zoek naar werknemers in de Schilderbranche, klik dan hier

Bent u op zoek naar werknemers in de Elektrobranche, klik dan hier

Op deze website wordt uw vacature op een anonieme wijze (zodat u geen rechtstreekse tijdrovende telefoontjes krijgt) onder de aandacht gebracht van medewerkers die aan uw criteria voldoen. Een medewerker kan op uw vacature reageren. U krijgt dan een mail met het CV van de betreffende kandidaat. U kunt zelf ook zoeken en reageren in het bestand van medewerkers in uw regio of desgewenst daarbuiten. Als het via bouwvacatureswerkt.nl tot een match komt dan wordt u door een  van onze accountmanagers gebeld.

De accountmanagers waardoor u wordt gebeld zijn afkomstig uit de branche. Zij waren in het verleden zelf werkzaam in de branche, hebben veelal een technische opleiding genoten en hebben ruime ervaring in het werven en selecteren van medewerkers in de engineeringbranche. Met deze accountmanagers kunt u uw specifieke wensen bespreken voor wat betreft het profiel van de vacant zijnde functie.

Om vooruitlopend op een eventueel kennismakingsgesprek tussen u en betrokken medewerker tot een maximaal op uw aanvraag gerichte selectie te komen bieden wij u een extra service. Wij nodigen betrokken medewerker eerst zelf uit voor een gesprek en verzorgen voor u de voorselectie. Wij bespreken de vereiste aspecten omtrent persoon, opleiding en ervaring, trekken eventuele referenties na en winnen informatie in omtrent de arbeidsvoorwaardelijke uitgangspunten. Waar gewenst verzorgen wij voor u de salarisonderhandelingen of geven u hieromtrent ons advies. Omtrent het resultaat van het gesprek wordt u aansluitend geïnformeerd op basis waarvan u kunt beslissen of u betrokkene eveneens wenst te spreken. Deze werkwijze kost u veel minder tijd waardoor u zich kunt blijven focussen op uw core business.

U kunt een medewerker op twee manieren contracteren, zijnde op basis van uitzendcontract of op basis van werving & selectie. In het geval van werving & selectie bedraagt de fee 10% van het bruto jaarloon inclusief 8% vakantietoeslag gebaseerd op het bruto aanvangsalaris.

Aan het gebruik van deze website zijn geen verdere kosten verbonden. U kunt dan ook een onbeperkt aantal vacatures aanmaken. Ook wanneer wij voor u de voorselectie verzorgen zijn hier geen kosten aan verbonden.

Ga naar ik wil me graag aanmelden en plaats uw vacature of zoek in onze database naar de geschikte kandidaat.

BOUWVACATURESWERKT.NL-UW PARTNER IN DE BOUW
  

   
Bouwkundige brandpreventie mederwerkers   Vacature   Nederland   Noord-Brabant   Tilburg   Breda  Eindhoven vacatures Betonboorder   Roosendaal  Bergen op Zoom  Vacatures  Betonreparateur  Flevoland  Lelystad   Almere  Werkvoorbereider  Calculator   Zuid-Holland   Rotterdam  Betonstaalverwerking  Den Haag  Leiden  Drenthe  Assen   Hoogeveen  Emmen   bouwvakker zoekt werk  Utrecht  Amersfoort    Beton-en staal Gent Antwerpen  Dakdekker  Kitter   Friesland  Heerenveen  Drachten  Leeuwarden   Gelderland  Nijmegen  Arnhem  Bouwvacatures  Loodgieters  Machinist  Noord-Holland  Amsterdam  Haarlem  Alkmaar  Metselaar  Stukadoor   Limburg  Maastricht  bouwvakker zoekt werk in Belgie  Brussel  Stratenmaker  Steigerbouwer  Brugge  Leuven   Zeeland  Goes  Stratenmaker  Steigerbouwer  Middelburg  Mechelen Overijssel  Almelo  Voegers  Enschede  Zwolle  info@bouwvacatureswerkt.nl  085-2738335